• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronų ir fetos mišrainė su pomidorais

2010-07-16 by Kulinarė Palikti komentarą

Makaronų ir fetos mišrainė su pomidorais

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Svogūnų laiškų – 5g
  • Feta sūrio – 150g
  • Morkų – 1vnt.
  • Salierų – 0.5vnt.
  • Agurkų – 1vnt.
  • Balzamiko acto – 0.5 šaukšto
  • Makaronų – 350g
  • Vyšninių pomidorų – 200g
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Braškių džemo – 1 šaukštas

Gaminimas

  1. Į dubenį sudedame išvirtus makaronus, juostelėmis pjaustytą morką, riekelėmis pjaustytą agurką, smulkintus svogūnus, svogūnų laiškus, pusiau perpjautus pomidorus ir salierus.
  2. Atskirame inde sumaišome balzamiko actą, aliejų, beriam druskos ir pipirų, sudedame braškių džemą ir gerai išmaišome. Paruoštą padažą pilame ant paruoštų daržovių ir sūrio, išmaišome ir patiekiame.

Kategorijos:Makaronų receptai, Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: agurkas, aliejus, balzamiko actas, braškės, feta sūris, makaronai, morkos, pomidorai, salieras, salotos, svogūnai, vyšniniai pomidorai

 

Panašūs receptai

Makaronų salotos su krapais ir kreminiu padažu
Makaronų salotos su krapais ir kreminiu padažu
Itališkos makaronų salotos
Itališkos makaronų salotos
Makaronų salotos su tunu
Makaronų salotos su tunu ir paprikomis

Previous Post: « Paprastas dešrelių užkandis
Sekantis įrašas: Korėjietiškas omleto roletas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt