Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Svogūnų laiškų – 5g
- Feta sūrio – 150g
- Morkų – 1vnt.
- Salierų – 0.5vnt.
- Agurkų – 1vnt.
- Balzamiko acto – 0.5 šaukšto
- Makaronų – 350g
- Vyšninių pomidorų – 200g
- Svogūnų – 1vnt.
- Braškių džemo – 1 šaukštas
Gaminimas
- Į dubenį sudedame išvirtus makaronus, juostelėmis pjaustytą morką, riekelėmis pjaustytą agurką, smulkintus svogūnus, svogūnų laiškus, pusiau perpjautus pomidorus ir salierus.
- Atskirame inde sumaišome balzamiko actą, aliejų, beriam druskos ir pipirų, sudedame braškių džemą ir gerai išmaišome. Paruoštą padažą pilame ant paruoštų daržovių ir sūrio, išmaišome ir patiekiame.
Parašykite komentarą