
Ingridientai
- Majonezo – 60g
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Pievagrybių – 250g
- Kiaušinių – 3vnt.
- Svogūnų laiškų – 10g
- Salierų – 1vnt.
- Šviežių žalumynų – 1vnt.
- Tuno savo sultyse – 185g
- Agurkų – 2vnt.
- Makaronų – 300g
Gaminimas
- Išverdame kiaušinius ir makaronus.
- Salierą, agurkus, pievagrybius, kiaušinius ir svogūnų laiškus supjaustome.
- Į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus ir sudedame pjaustytus grybus, svogūnų laiškus ir pakepame apie 2 minutes.
- Salotų inde sumaišome keptus grybus su išvirtais makaronais. Sudedame pjaustytus agurkus, salierus, kiaušinius, žalumynus, pabarstome druska ir pipirais ir gerai išmaišome su majonezu.
Parašykite komentarą