
Ingridientai
- Majonezo – 30g
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Garstyčių – 0.3 šaukštai
- Bulvių – 200g
- Parmezano sūrio – 100g
- Kiaušinių – 1vnt.
- Džiūvėsėlių – 40g
- Kvietinių miltų – 3 šaukštai
- Kiaulienos kumpio – 200g
Gaminimas
- Bulves išverdame ir sutriname.
- Kumpis taip pat turi būti virtas ir maltas.
- Orkaitę įkaitiname iki 190 laipsnių.
- Inde sumaišome trintas bulves, kiaulieną, sūrį, majonezą, kiaušinį ir prieskonius. Sudedame miltus ir gerai dar kartą išmaišome.
- Iš tešlos gaminame nedidelius kukuliukus, apvoliojame dribsniuose ar džiūvėsiuose, dedame ant kepimo popieriaus.
- Kepame apie 30 minučių.
- Traškius bulvių kukulius patiekiame kaip užkandžius su mėgiamu padažu.
Parašykite komentarą