• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Baklažanų užkandis

2021-06-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Baklažanų užkandis

Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.

Ingredientai:

  • 1 baklažanas
  • 150 g varškės
  • 2 skiltelės česnako
  • Saujelė šaldytų krapų (galima naudoti ir džiovintus)
  • 3 šaukštai grietinės
  • Pusė arbatinio šaukštelio druskos
  • Miltų apvoliojimui ( apie 3 šaukštai)
  • Žiupsnelis vegetos
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus kepimui

Ruošimo eiga:

  1. Baklažaną plonai supjaustyti riekelėmis, užpilti vandeniu ir palikti pusvalandžiui, kad išeitų kartumas.
  2. Praėjus pusvalandžiui griežinėlius nusausiname popieriniu rankšluosčiu, apvoliojame miltuose ir iš abiejų pusių apkepame, kol gražiai paskrus.
  3. Tuo metu ruošiame įdarą – varškę sumaišau su grietine, dedu druską, smulkintą česnaką, krapus ir gerai išmaišome.
  4. Iškeptas baklažano riekeles apibarstome vegetos prieskoniais.
  5. Ant iškeptų baklažano riekelių dedame po šaukštą varškės įdaro.
  6. Šiek tiek sulenkiame ir perveriame dantų krapštuku.
  7. Skanu, sotu, o svarbiausia – greita.
  8. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Viktorijai.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai

 

Panašūs receptai

Naminiai bulvių traškučiai
Naminiai Saldžiųjų Bulvių Traškučiai
Pikantiški bulvių šiaudeliai
Fri bulvytės su padažu

Previous Post: « Naminis vištienos kebabas
Sekantis įrašas: Makaronai su sūriu (mac and cheese) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt