
Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Ingredientai:
- 1 baklažanas
- 150 g varškės
- 2 skiltelės česnako
- Saujelė šaldytų krapų (galima naudoti ir džiovintus)
- 3 šaukštai grietinės
- Pusė arbatinio šaukštelio druskos
- Miltų apvoliojimui ( apie 3 šaukštai)
- Žiupsnelis vegetos
- Šlakelis alyvuogių aliejaus kepimui
Ruošimo eiga:
- Baklažaną plonai supjaustyti riekelėmis, užpilti vandeniu ir palikti pusvalandžiui, kad išeitų kartumas.
- Praėjus pusvalandžiui griežinėlius nusausiname popieriniu rankšluosčiu, apvoliojame miltuose ir iš abiejų pusių apkepame, kol gražiai paskrus.
- Tuo metu ruošiame įdarą – varškę sumaišau su grietine, dedu druską, smulkintą česnaką, krapus ir gerai išmaišome.
- Iškeptas baklažano riekeles apibarstome vegetos prieskoniais.
- Ant iškeptų baklažano riekelių dedame po šaukštą varškės įdaro.
- Šiek tiek sulenkiame ir perveriame dantų krapštuku.
- Skanu, sotu, o svarbiausia – greita.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Viktorijai.
Parašykite komentarą