
Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Reikės:
- Vištienos kebabo mėsos
- Didelių tortilijų
- Kininio kopūsto
- Raugintų agurkėlių
- Pomidorų
- Svogūnų
- Alyvuogių aliejaus
- Druskos
- Juodųjų pipirų
- Aštraus čili padažo
Česnakiniam padažui reikės (nebūtina):
- 4 valg. š. grietinės
- 4 valg. š. majonezo
- 3 česnnako skiltelių
- 2 valg. š. citrinos sulčių
- 2 valg. š. krapų
Gaminimas:
- Jei darysite su česnakiniu padažu, pirmausia, sumaišome padažo ingridientus ir paliekame pastovėti.
- Susmulkiname kininį kopūstą.
- Supjaustome agurkėlius, pomidorus bei svogūnus. Dedame juos į dubenėlį, apšlakstome aliejumis, pagardiname druska, pipirais ir viską išmaišome.
- Keptuvėje pašildome vištieną.
- Imame vieną lavašo lakštą ir ant jo dedame kopūsto. Tada mėsos bei likusias daržoves.
- Paskaniname vienu iš padažų arba abiejaus po truputį.
- Susukame ir dedame į grilių, keptuvę ar trumpam į orkaitę.
- Pašildome trumpai, kol apskrus lavašas. Neperkaitiname.
- Skanaus!
Už patiekalo idėją dėkojame Alifood.
Parašykite komentarą