Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Jums reikės:
- 100g sūdytos lašišos
- 100g filadelfijos tepamo sūrelio
- 1 skiltelės česnako
- Žiupsnelio druskos
- Saujelės krapų
- 50 g kaparėlių
- Džiuvesėlių – skrebučių
- Sultenės papuošimui
- Pusė citrinos pašlakstymui
Gaminimo eiga:
- Pirmiausia, pasiruošiame tepamą kremą. Filadelfijos sūrį sumaišome su druska, krapais ir smulkintu česnaku.
- Šį kremą tepame ant džiuvesėlio.
- Tuomet susmulkiname sūdytą lašišą ir sudedame ant sūreliu ištepto džiuvėsėlio.
- Sumuštinukus apšlakstome citrinos sultimis, dedu po 3-4 kaparėlius
- Puošiame sultenės lapeliais, tačiau puošti galima ir su citrina ar alyvuogėmis. Puošimas – jūsų fantazijos reikalas.
- Užkandis labai greitais, tačiau visuomet skanus. Puikiai tiks draugų susibūrimams, lengvai vakarienei ar tiesiog kaip užkandis prie vyno.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Viktorijai.
Parašykite komentarą