• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vieno kąsnio sumuštiniai su silke

2011-02-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*3 silkės filė (rausvos, marinuotos)
*100g sviesto
*kelios šakelės petražolių
*1 citrina
*balta sumuštinių duona

Gaminimas


Sumuštinių duoną aptepame sviestu ir supjaustome į keturias dalis.
Silkės filė supjaustome plonais gabaliukais ir po du gabaliukus dedame ant kiekvieno duonos kvadratėlio.
Sudedame sumuštinukus į lėkštę ir pašlakstome citrinos sultimis ir papuošiame petražolių šakelėmis.
Šie vieno kąsnio sumuštiniai su silke puikiai tiks kaip užkandis prie alaus.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Sumuštiniai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: citrina, duona, petražolė, silkė, sumuštinis, sviestas, užkandis

 

Panašūs receptai

Vieno kasnio sumuštinukai su lašiša
Vieno kasnio sumuštinukai su lašiša
Sumuštinis su krevetėmis ir marinuotomis morkomis
Sumuštinis su krevetėmis ir marinuotomis morkomis
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Makaronai su kepenėlių padažu
Sekantis įrašas: Grietinėlėje keptos bulvės »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt