Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Ingredientai:
- 180 g. tofu natūralaus skonio
- 2 morkos
- 200 ml. kokosų pieno
- 2 česnako skiltelės
- 1 а.š. alyvuogių aliejaus
- 100 g. datulių pastos
- 50 g. nesūdytų ir nekepintų žemės riešutų
- Druska (pagal skonį)
- 0,5 a.š. ciberžolės
- 0,5 a.š. nesmulkintų aitriųjų paprikų (galima keisti ir smulkintomis, milteliais, aštrumą reguliuojant pagal pasirinktą pavidalą)
- 1 vnt. žaliosios citrinos
- Ryžiai
Paruošimas:
- Keptuvėje įkaitinamas aliejus, dedami riešutai ir smulkintas česnakas, pakepama kol riešutai gražiai apskrunda, viskas pasūdoma.
- Dedamas kubeliais pjaustomas tofu, juostelėmis pjaustyta morka, dedama datulių pasta.
- Datulių pastą galite pasigaminti patys. Užpilkite datules karštu vandeniu, palaikykite apie pusvalandį, nupilkite vandenį ir sutrinkite trintuvu.
- Pilamas kokosų pienas, dedama aitrioji paprika, ciberžolė, išspaudžiama citrina.
- Viskas pakepama ant nedidelės ugnies kol morkos šiek tiek suminkštėja, bet dar turi traškumo.
- Patiekiama su ryžiais.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – tina_gamina.
Parašykite komentarą