• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

SALDŽIARŪGŠTIS TOFU KARIS

2021-05-21 by Kulinarė Palikti komentarą

SALDŽIARŪGŠTIS TOFU KARIS

Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.

Ingredientai:

  • 180 g. tofu natūralaus skonio
  • 2 morkos
  • 200 ml. kokosų pieno
  • 2 česnako skiltelės
  • 1 а.š. alyvuogių aliejaus
  • 100 g. datulių pastos
  • 50 g. nesūdytų ir nekepintų žemės riešutų
  • Druska (pagal skonį)
  • 0,5 a.š. ciberžolės
  • 0,5 a.š. nesmulkintų aitriųjų paprikų (galima keisti ir smulkintomis, milteliais, aštrumą reguliuojant pagal pasirinktą pavidalą)
  • 1 vnt. žaliosios citrinos
  • Ryžiai

Paruošimas:

  1. Keptuvėje įkaitinamas aliejus, dedami riešutai ir smulkintas česnakas, pakepama kol riešutai gražiai apskrunda, viskas pasūdoma.
  2. Dedamas kubeliais pjaustomas tofu, juostelėmis pjaustyta morka, dedama datulių pasta.
  3. Datulių pastą galite pasigaminti patys. Užpilkite datules karštu vandeniu, palaikykite apie pusvalandį, nupilkite vandenį ir sutrinkite trintuvu.
  4. Pilamas kokosų pienas, dedama aitrioji paprika, ciberžolė, išspaudžiama citrina.
  5. Viskas pakepama ant nedidelės ugnies kol morkos šiek tiek suminkštėja, bet dar turi traškumo.
  6. Patiekiama su ryžiais.
  7. Skanaus!

Už receptą dėkojame – tina_gamina.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Žiediniai kopūstai kokosų piene
Žiediniai kopūstai kokosų piene
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ ŠPINATŲ PADAŽE
Sekantis įrašas: Vieno kasnio sumuštinukai su lašiša »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt