• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Morkų salotos su krienais

2011-02-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*500g morkų
*3-4 v.š. aliejaus
*2 v.š. citrinų sulčių
*1,5 a.š. cukraus
*2 v.š. paruoštų krienų
*0,25 a.š. druskos

Gaminimas

Morkas nulupame ir sutarkuojame stambia tarka (arba supjaustome labai plonomis juostelėmis).
Dubenyje sumaišome aliejų, citrinos sultis, cukrų, druską ir krienus.
Padažą pilame ant sutarkuotų morkų ir išmaišome.
Morkų salotos su krienais patiekiame su mėsos patiekalais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, citrina, cukrus, krienai, morkos, salotos

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Kiaulienos kepsnys su sūriu ir pomidorais
Sekantis įrašas: Makaronai su špinatais ir džiovintais pomidorais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt