
Ingridientai
- Majonezo – 40g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 0.33 šaukštai
- Cukraus – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Ryžių – 400g
- Porų – 1vnt.
- Skumbrių (rūkytų) – 400g
Gaminimas
- Ryžius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu atvėsiname.
- Porą supjaustome griežinėliais.
- Žuvį susmulkiname (išimame kaulus) ir sudedame į virtus ryžius, kartu sudedame porus ir pilame aliejų. Sudedame majonezą, beriame truputį druskos ir pipirų, cukrų ir viską gerai išmaišome.
- Prieš patiekdami palaikome šaldytuve bent valandą.
Parašykite komentarą