Ingridientai
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Kedro riešutų – 10g
- Citrinų – 1vnt.
- Morkų – 1vnt.
- Kokosų drožlių – 1 šaukštas
- Cukraus – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Migdolo riešutų – 50g
- Razinų – 100g
- Ryžių (Ilgagrūdžių) – 100g
- Ryžių (laukinių) – 100g
- Anakardžių riešutų – 50g
Gaminimas
- Ryžius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir atvėsiname.
- Šiltame vandenyje išmirkome razinas (bent 30 minučių).
- Į ryžius sudedame visus riešutus, šiaudeliais tarkuotą morką, pabarstome kokoso drožlėmis.
- Dubenėlyje sumaišome citrinos sultis su cukrumi bei aliejumi ir padažą pilame ant salotų.
- Jei salotoms trūksta saldumo, dedame dar truputį cukraus.
Parašykite komentarą