• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Salotos su varškės kukuliukais

2010-11-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Graikinių riešutų – 40g
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Agurkų – 2vnt.
  • Žaliųjų alyvuogių – 50g
  • Varškės – 250g
  • Salotų mišinio – 250g

Gaminimas

  1. Salotų lapus suplėšome ir dubenyje sumaišome su riekelėmis pjaustytais agurkais ir alyvuogėmis.
  2. Dubenėlyje sumaišome aliejų, citrinų sultis ir viską užpilame ant salotų.
  3. Atskirame dubenyje šaukštu sutriname varškę su kiaušiniu, beriame druskos ir pipirų, sudedame tarkuotą parmezano sūrį ir išminkome.
  4. Drėgnomis rankomis iš varškės suformuojame mažus kukuliukus.
  5. Į lėkštę dedame paruoštų salotų, ant viršaus dedame varškės kukuliukų ir viską pabarstome smulkintais graikiniais riešutais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: agurkas, aliejus, alyvuogės, citrina, graikiniai riešutai, kiaušiniai, kukuliai, parmezano sūris, salotos, varškė

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Kaprese salotų iešmeliai
Sekantis įrašas: Sausainiai pertepti karamele »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt