Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
- Graikinių riešutų – 40g
- Parmezano sūrio – 50g
- Kiaušinių – 1vnt.
- Agurkų – 2vnt.
- Žaliųjų alyvuogių – 50g
- Varškės – 250g
- Salotų mišinio – 250g
Gaminimas
- Salotų lapus suplėšome ir dubenyje sumaišome su riekelėmis pjaustytais agurkais ir alyvuogėmis.
- Dubenėlyje sumaišome aliejų, citrinų sultis ir viską užpilame ant salotų.
- Atskirame dubenyje šaukštu sutriname varškę su kiaušiniu, beriame druskos ir pipirų, sudedame tarkuotą parmezano sūrį ir išminkome.
- Drėgnomis rankomis iš varškės suformuojame mažus kukuliukus.
- Į lėkštę dedame paruoštų salotų, ant viršaus dedame varškės kukuliukų ir viską pabarstome smulkintais graikiniais riešutais.
Parašykite komentarą