Ingridientai
- Majonezo – 50g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Vištienos – 800g
- Salierų – 2vnt.
- Grietinės (30%) – 1 šaukštas
- Migdolo riešutų – 50g
- Konservuotų ananasų – 200g
Gaminimas
- Į gilią keptuvę pilame kelis šaukštus aliejaus ir sudedame smulkintą vištieną, kurią kepame apie 10 minučių ant vidutinės ugnies.
- Ananasus bei saliero lapkočius supjaustome tokio pat dydžio gabaliukais ir sudedame į dubenį.
- Iškeptą vištieną atvėsiname ir dedame į dubenį kartu su salierais bei ananasais, kur viską sumaišome su majonezu, grietine, skrudintais migdolais ir prieskoniais.
Parašykite komentarą