• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aliejuje marinuotų briuselio kopūstų užkandis

2011-04-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 6 vnt Briuselio kopūstų
  • 150ml aliejaus
  • 1 v.š. acto
  • 1 a.š. cukraus
  • 0,5 a.š. muskato
  • skrudinta duona
  • druska ir pipirai

Gaminimas

:
Briuselio kopūstus smulkiai-plonai supjaustome ir dubenyje sumaišome su aliejumi, cukrumi, actu, žiupsniu druskos ir pipirų bei muskatu. Išmaišome kopūstus ir bent parai paliekame šaldytuve.
Patiekdami paskrudiname baltą duoną ir ant viršaus dedame marinuotų Briuselio kopūstų.
Šis užkandis ypač tiks prie vyno (patiekiame kaip brusketą).

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: actas, aliejus, briuselio kopūstai, cukrus, duona

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Sumuštiniai su kiaušiniais,dilgynėmis ir paprika
Sekantis įrašas: Vištienos kepsneliai tešloje »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt