• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Burrito pusryčiams

2016-09-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Burrito pusryčiams

Ingridientai

  • 1 skardinė (400g) juodųjų pupelių
  • 2 arb. š. žaliųjų citrinų sulčių
  • Purškiamo arba skysto aliejaus
  • 6 kiaušiniai
  • 8 (apie 20cm) tortiljos
  • 1 puodelis salsos
  • 1/2 puodelio tarkuoto sūrio

Gaminimas

  1. Sudėkite nusausintas pupeles į dubenį ir užpilkite žaliųjų citrinų sultimis. Šaukštu sutrinkite pupeles į vientisą masę.
  2. Įkaitinkite keptuvę ir apipurkškite aliejumi. Supilkite plaktą kiaušinį. Leiskite truputį apačiai apkepti ir tada mediniu šaukštu pradėkite po truputį maišyti. Kiaušinis turi pasidaryti panašus į varškę. Svarbu neperkepti. Sudėkite kiaušinius į atskirą dubenį.
  3. Išvalykite ir vėl įkaitinkite tuščią keptuvę. Papurkškite aliejumi ir įdėkite vieną tortiljos lakštą. Pakepkite kiekvieną pusę po 20 sekundžių, kol paplotėlis šiek tiek suminkštės. Išimkite ir padėkite kur nors šiltai. Tą patį padarykite su likusiomis tortiljomis.
  4. Kiekvienos tortiljos viduryje uždėkite 2 šaukštus pupelių mišinio, 2 1/2 šaukšto kiaušinio, 2 šaukštus salsos ir 1 šaukštą sūrio. Suvyniokite ir vėl dėkite į įkaitintą keptuvę. Vis apversdami pakepkite apie 4 minutes, kol tortiljos lengvai paruduos.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Sumuštiniai, Užkandžiai Tagged With: alyvuogių aliejus, kiaušiniai, laimo sultys, parmezano sūris, pupelės, salsa, tortilija

 

Panašūs receptai

Kruasanai su kumpiu ir sūriu
Kruasanai su kumpiu ir sūriu
Pikantiškų salotų sumuštiniai
Pikantiškų salotų sumuštiniai
Vieno kasnio sumuštinukai su lašiša
Vieno kasnio sumuštinukai su lašiša

Previous Post: « Majonezas
Sekantis įrašas: Citrininė varškė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt