• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Greita brusketa puryčiams

2018-07-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Greita brusketa puryčiams

Ingridientai

  • Laiškinių česnakų – 1 šaukštas
  • Avokadų – 0.5vnt
  • Pieno – 1/5 puodelio
  • Prancūziškų batonų – 0.5vnt
  • Pomidorų – 0.5vnt
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Juodųjų pipirų (maltų) – 0.1 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušinių – 2vnt

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Supjaustome batoną riekelėmis.
  3. Ištirpiname dalį sviesto ir aptepame batono riekeles iš abiejų pusių.
  4. Išdėliojame jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir dedame į orkaitę.
  5. Kepame apie 5 minutes, tuomet apverčiame ir kepame dar apie 3-5 minutes.
  6. Tuo tarpu sutriname avokadą.
  7. Dubenėlyje suplakame kiaušinius, smulkintus laiškinius česnakus, pieną bei pipirus.
  8. Puode ant silpnos ugnies ištirpiname likusį sviestą ir supilame kiaušinio plakinį.
  9. Kepame nuolatos maišydami, kol kiaušiniai įgaus konsistenciją, panašią į varškę.
  10. Aptepame batono riekeles trintu avokadu. Ant viršaus dedame kiaušinį ir apdėliojame smulkintais pomidorais.
  11. Skanaus!

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Pusryčiai, Užkandžiai, Valgiai

 

Panašūs receptai

Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos
Avokade keptas kiaušinis
Avokade keptas kiaušinis

Previous Post: « Grūdėtos varškės blynai su šilauogių sirupu
Sekantis įrašas: Mini pusryčių picos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt