Ingridientai
- Laiškinių česnakų – 1 šaukštas
- Avokadų – 0.5vnt
- Pieno – 1/5 puodelio
- Prancūziškų batonų – 0.5vnt
- Pomidorų – 0.5vnt
- Sviesto – 2 šaukštai
- Juodųjų pipirų (maltų) – 0.1 arbatinio šaukštelio
- Kiaušinių – 2vnt
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
- Supjaustome batoną riekelėmis.
- Ištirpiname dalį sviesto ir aptepame batono riekeles iš abiejų pusių.
- Išdėliojame jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir dedame į orkaitę.
- Kepame apie 5 minutes, tuomet apverčiame ir kepame dar apie 3-5 minutes.
- Tuo tarpu sutriname avokadą.
- Dubenėlyje suplakame kiaušinius, smulkintus laiškinius česnakus, pieną bei pipirus.
- Puode ant silpnos ugnies ištirpiname likusį sviestą ir supilame kiaušinio plakinį.
- Kepame nuolatos maišydami, kol kiaušiniai įgaus konsistenciją, panašią į varškę.
- Aptepame batono riekeles trintu avokadu. Ant viršaus dedame kiaušinį ir apdėliojame smulkintais pomidorais.
- Skanaus!
Parašykite komentarą