• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Įdaryti pievagrybiai

2010-05-06 by Kulinarė Palikti komentarą

Įdaryti pievagrybiai

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
  • Pievagrybių – 300g
  • Porų – 150g
  • Lydyto sūrio – 150g
  • Rūkytos dešros – 100g

Gaminimas

  1. Pirmiausia, pievagrybius nuplauname, išimame kotus ir arbatiniu šaukšteliu išskobiame vidų, kad būtų daugiau vietos.
  2. Kotelius ir išskobtą grybo minkštimą susmulkiname, dedame į įkaitintą keptuvę kartu su 2 v.š. aliejaus. Pakepame pora minučių ir dedame smulkintą porą bei dešrą ar kumpį (supjaustytus kuo smulkiau). Po kelių minučių nuimame keptuvę nuo ugnies ir paliekame atvėsti.
  3. Į kitą keptuvę pilame pora šaukštų aliejaus ir suberiame išskobtus pievagrybius. Ant stiprios ugnies pakepame kelias minutes ir užpilame stikline vandens, uždengiame keptuvę dangčiu ir 2-3 minutes troškiname, kad pievagrybiai suminkštėtų. Sudedame pievagrybius į kiaurąsamtį, kad nudžiūtų ir atvėstų.
  4. Indelyje sumaišome pakeptus porus, dešrą ir kotelius su lydytu sūriu. Šitą masę šaukšteliu dedame į išskobtas pievagrybių kepurėles.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, dešra, grybai, kumpis, lydytas sūris, Patiekalai receptai, pievagrybiai, poras, receptas, užkandis

 

Panašūs receptai

Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis
Naminiai bulvių traškučiai
Naminiai Saldžiųjų Bulvių Traškučiai
Pikantiški bulvių šiaudeliai

Previous Post: « Plikyti pyragėliai su grybais
Sekantis įrašas: Baklažanų užkandis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt