• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Karšti sumuštiniai su pievagrybiais

2010-06-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Karšti sumuštiniai su pievagrybiais

Ingridientai

  • pievagrybiai
  • universalūs prieskoniai
  • balta sumuštinių duona
  • majonezas
  • fermentinis sūris

Gaminimas

  1. Sumuštinių duoną aptepame majonezu ir pabarstome universaliais prieskoniais.
  2. Pievagrybius supjaustome ir išdėliojame ant duonos.
  3. Sumuštinį pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame, kol išsilydys sūris. (Galima kepti tiek orkaitėje tiek mikrobangų krosnelėje).

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Sumuštiniai, Užkandžiai Tagged With: duona, fermentinis sūris, majonezas, pievagrybiai, prieskoniai, sumuštinis, užkandis

 

Panašūs receptai

Kesadilijos
Kesadilijos
Sumuštinis su krevetėmis ir marinuotomis morkomis
Sumuštinis su krevetėmis ir marinuotomis morkomis
Fritatos ir beigelio sumuštinis su bulvių paplotėliu

Previous Post: « Vokiškos bulvių salotos
Sekantis įrašas: Pieniškos dešrelės su ankštinėmis pupelėmis bei grietinėlės padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt