• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keksiukai su mėsa ir mėlynuoju kopūstu

2013-05-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 300g liesos kiaulienos
  • 100g poro
  • 150g mėlynojo kopūsto
  • 3 kiaušiniai
  • 150g miltų
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 1 v.š. aliejaus
  • (100ml vandens)
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Kiaulieną smulkiai supjaustome.

Kopūstą bei porą supjaustome.

Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame mėsą, kurią kepame apie 6-8 minutes ant vidutinės ugnies. Mėsai kepant pagardiname ją druska ir pipirais. Į keptuvę su mėsa sudedame kopūstą bei porus ir viską kepame dar 5 minutes.

Dubenyje Sumaišome miltus su kepimo milteliais.

Kiaušinius išplakame ir plakinį supilame į dubenį su miltais. Tešlą maišome iki kol nelieka gumuliukų (po truputi pilame vandens, kad tešla būtų skystesnė).

Į tešlą sudedame iškeptą mėsą su daržovėmis ir dar kartą išmaišome.

Į keksiukų kepimo formą pilame paruošos masės ir dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepame keksiukus apie 15-20 minučių.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, kepimo milteliai, kiauliena, kiaušiniai, kopūstas, miltai, poras

 

Panašūs receptai

Plaktas kiaušinis su lašiša
Plaktas kiaušinis su lašiša
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Troškinti kotletai su džiovintais grybais
Sekantis įrašas: Greitas ridikėlių ir kiaušinių aptepas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt