Ingridientai
- 300g liesos kiaulienos
- 100g poro
- 150g mėlynojo kopūsto
- 3 kiaušiniai
- 150g miltų
- 1 a.š. kepimo miltelių
- 1 v.š. aliejaus
- (100ml vandens)
- druska ir pipirai
Gaminimas
Kiaulieną smulkiai supjaustome.
Kopūstą bei porą supjaustome.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame mėsą, kurią kepame apie 6-8 minutes ant vidutinės ugnies. Mėsai kepant pagardiname ją druska ir pipirais. Į keptuvę su mėsa sudedame kopūstą bei porus ir viską kepame dar 5 minutes.
Dubenyje Sumaišome miltus su kepimo milteliais.
Kiaušinius išplakame ir plakinį supilame į dubenį su miltais. Tešlą maišome iki kol nelieka gumuliukų (po truputi pilame vandens, kad tešla būtų skystesnė).
Į tešlą sudedame iškeptą mėsą su daržovėmis ir dar kartą išmaišome.
Į keksiukų kepimo formą pilame paruošos masės ir dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepame keksiukus apie 15-20 minučių.
Parašykite komentarą