• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keksiukai su mėsa ir mėlynuoju kopūstu

2013-05-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 300g liesos kiaulienos
  • 100g poro
  • 150g mėlynojo kopūsto
  • 3 kiaušiniai
  • 150g miltų
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 1 v.š. aliejaus
  • (100ml vandens)
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Kiaulieną smulkiai supjaustome.

Kopūstą bei porą supjaustome.

Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame mėsą, kurią kepame apie 6-8 minutes ant vidutinės ugnies. Mėsai kepant pagardiname ją druska ir pipirais. Į keptuvę su mėsa sudedame kopūstą bei porus ir viską kepame dar 5 minutes.

Dubenyje Sumaišome miltus su kepimo milteliais.

Kiaušinius išplakame ir plakinį supilame į dubenį su miltais. Tešlą maišome iki kol nelieka gumuliukų (po truputi pilame vandens, kad tešla būtų skystesnė).

Į tešlą sudedame iškeptą mėsą su daržovėmis ir dar kartą išmaišome.

Į keksiukų kepimo formą pilame paruošos masės ir dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepame keksiukus apie 15-20 minučių.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, kepimo milteliai, kiauliena, kiaušiniai, kopūstas, miltai, poras

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Troškinti kotletai su džiovintais grybais
Sekantis įrašas: Greitas ridikėlių ir kiaušinių aptepas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt