• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepta sluoksniuotos tešlos užkanda – pica

2011-01-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1 pakelis sluoksniuotos tešlos
  • 150g rūkytos dešros
  • 150g fermentinio sūrio
  • 1 svogūnas
  • 1 a.š. raudonėlio
  • 50g majonezo
  • 50g pomidorų padažo
  • aliejus

Gaminimas


Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Atšildytą tešlą aptepame trupučiu majonezo, trupučiu pomidorų padažo bei aliejaus ir supjaustome kvadratėliais (6 vnt).
Dešrą ir svogūną supjaustome riekėmis (svogūną plonesnėmis).
Fermentinį sūrį sutarkuojame.
Ant kiekvieno aptepto tešlos gabaliuko dedame po pusę riekelės svogūno, ant viršaus riekelę dešros, pabarstome tarkuotu sūriu ir raudonėliu.
Sudedame paruoštas „picas“ į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 15 minučių.
Kepta sluoksniuotos tešlos užkandas – picas patiekiame tiek šiltas tiek šaltas.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Picų receptai, Užkandžiai Tagged With: dešra, fermentinis sūris, majonezas, pomidorų padažas, sluoksniuota tešla, svogūnai

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Kepta plekšnė su prieskoniniu sviesto padažu
Sekantis įrašas: Prancūziškas skrebutis su kumpiu ir sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt