Ingridientai
- Mozarella sūrio – 100g
- Sviesto – 20g
- Česnakų miltelių – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Špinatų – 100g
- Morkų – 1vnt.
- Ruginių sumuštinių bandelių – 2vnt.
- Muskato – 1 arbatinis šauktštelis
Gaminimas
- Ištepame bandelės abi dalis sviestu ir pabarstome česnako milteliais.
- Uždedame smulkintų špinatų bei tarkuotos morkos iš abiejų pusių.
- Ant morkų išdėliojame griežinėliais pjaustyto mozzarella sūrio.
- Sūrį pabarstome maltais muskatais ir dar kartą česnako milteliais.
- Nesuvožtus sumuštinius dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių.
- Kepame kol sūris išsilydys ir truputį pagels, tada abi sumuštinių puses suvožiame ir patiekiame.
Parašykite komentarą