Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Čiobrelių – 5 arb. šaukšt.
- Grietinės (30%) – 2 šaukštai
- Česnako skiltelių – 5vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Pupelių (baltųjų) – 300g
Gaminimas
- Pupeles pirmiausia reikia išvirti.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintus česnakus, kuriuos kepame apie porą minučių.
- Į keptuvę su česnakais sudedame čiobrelius ir po minutės suberiame virtas sausas pupeles, kurias kartu su prieskoniais kepame apie 4 minutes ant stipresnės ugnies.
- Po 4 minučių sudedame grietinę ir smulkintą svogūną (labai smulkiai pjaustytą), beriame druskos ir pipirų ir dar 3-4 minutes troškiname grietinėje.
- Patiekdami pabarstome smulkintomis petražolėmis.
- Patiekiame šiltą užkandį, kuris puikiai tiks prie alaus.
Parašykite komentarą