• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptų pupelių užkandis su čiobreliais

2010-11-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Keptų pupelių užkandis su čiobreliais

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Čiobrelių – 5 arb. šaukšt.
  • Grietinės (30%) – 2 šaukštai
  • Česnako skiltelių – 5vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Pupelių (baltųjų) – 300g

Gaminimas

  1. Pupeles pirmiausia reikia išvirti.
  2. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintus česnakus, kuriuos kepame apie porą minučių.
  3. Į keptuvę su česnakais sudedame čiobrelius ir po minutės suberiame virtas sausas pupeles, kurias kartu su prieskoniais kepame apie 4 minutes ant stipresnės ugnies.
  4. Po 4 minučių sudedame grietinę ir smulkintą svogūną (labai smulkiai pjaustytą), beriame druskos ir pipirų ir dar 3-4 minutes troškiname grietinėje.
  5. Patiekdami pabarstome smulkintomis petražolėmis.
  6. Patiekiame šiltą užkandį, kuris puikiai tiks prie alaus.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, česnakas, čiobrelis, grietinė, pupelės, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Bulvių ir kalafiorų garnyras
Sekantis įrašas: Tuno ir avokadų salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt