• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Morkų ir graikinių riešutų brusketa

2011-03-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 3 morkos
  • 50g graikinių riešutų
  • 1 v.š. aliejaus
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 v.š. majonezo
  • druska
  •  skrudinta duona

Gaminimas


Morkas išverdame, nulupame ir sumalame. Į morkų masę dedame majonezą, aliejų, beriame druskos ir įspaudžiame česnaką. Viską gerai išmaišome.
Patiekdami tepame morkų aptepą ant skrudintos duonos ir pabarstome smulkintais graikiniais riešutais.
Šis užkandis puikiai tiks prie alaus ar vyno.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, česnakas, graikiniai riešutai, majonezas, morkos

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Pomidorų salotos su marinuotu fetos sūriu
Sekantis įrašas: Sluoksniuotos tešlos sausainiai su bananais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt