• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Rūkytos lašišos paštetas

2010-05-24 by Kulinarė

Rūkytos lašišos paštetas

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Petražolių – 2g
  • Alyvuogių aliejaus – 10ml
  • Raudonųjų svogūnų – 5g
  • Kaparėlių – 1 šaukštas
  • Lašišos (rūkytos) – 150g
  • Sūrio (Riccota) – 50g

Gaminimas

  1. Inde rankomis žuvį susmulkiname į mažesnius gabaliukus, sudedame rikotos sūrį, pabarstome druska ir pipirais, pilame citrinos sultis ir viską iki vientisos masės sumalam elektriniu smulkintuvu.
  2. Jei trūksta, galima dar pilti citrinos sulčių.
  3. Lašišos masę pilame į dubenėlį. Viršų pabarstome smulkintu svogūnų, petražolėmis, kaparėliais bei aliejumi. Paštetą uždengiame ir parą palaikome šaldytuve.
  4. Patiekti kaip užkandį galima su skrudinta duona ar su agurko riekelėmis. Užkandis tiks ir prie vyno, ir prie alaus.

Kategorijos:Paštetai ir įvairūs aptepai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, citrina, kaparėliai, lašiša, paštetas, petražolė, rikotos sūris, svogūnai, žuvis

 

Panašūs receptai

Cukinijų suktinukai
Cukinijų suktinukai
fetos ir morku pastetas
Fetos sūrio ir karamelizuotų morkų paštetas
Morkų aptepas (brusketa)

Previous Post: « Ryžių plovas su vištiena
Sekantis įrašas: Ėrienos kepsnys su rozmarinais »

Reader Interactions

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt