• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Rūkytos lašišos paštetas

2010-05-24 by Kulinarė

Rūkytos lašišos paštetas

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Petražolių – 2g
  • Alyvuogių aliejaus – 10ml
  • Raudonųjų svogūnų – 5g
  • Kaparėlių – 1 šaukštas
  • Lašišos (rūkytos) – 150g
  • Sūrio (Riccota) – 50g

Gaminimas

  1. Inde rankomis žuvį susmulkiname į mažesnius gabaliukus, sudedame rikotos sūrį, pabarstome druska ir pipirais, pilame citrinos sultis ir viską iki vientisos masės sumalam elektriniu smulkintuvu.
  2. Jei trūksta, galima dar pilti citrinos sulčių.
  3. Lašišos masę pilame į dubenėlį. Viršų pabarstome smulkintu svogūnų, petražolėmis, kaparėliais bei aliejumi. Paštetą uždengiame ir parą palaikome šaldytuve.
  4. Patiekti kaip užkandį galima su skrudinta duona ar su agurko riekelėmis. Užkandis tiks ir prie vyno, ir prie alaus.

Kategorijos:Paštetai ir įvairūs aptepai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, citrina, kaparėliai, lašiša, paštetas, petražolė, rikotos sūris, svogūnai, žuvis

 

Panašūs receptai

Cukinijų suktinukai
Cukinijų suktinukai
fetos ir morku pastetas
Fetos sūrio ir karamelizuotų morkų paštetas
Morkų aptepas (brusketa)

Previous Post: « Ryžių plovas su vištiena
Sekantis įrašas: Ėrienos kepsnys su rozmarinais »

Reader Interactions

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt