• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Ėrienos kepsnys su rozmarinais

2010-05-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Ėrienos kepsnys su rozmarinais

Ingridientai

  • 2 ėrienos kumpio kepsniai
  • 30g šviežio rozmarino
  • 2 skiltelės česnako
  • 4 v.š. raudonojo vyno
  • druska ir pipirai


Gaminimas

  1. Visus ingredientus sumaišome (rozmariną sutriname) ir gautų marinatu įtriname mėsą. Dedame į plastikinį maišelį ir paliekame parą šaldytuve.
  2. Marinuotą mėsą kepame keptuvėje apie 8-10 minučių ant stiprios ugnies. Mėsą dažnai apverčiame.
  3. Kaip garnyras prie šio kepsnio labai tiktų bulvių ir ridikėlių mišrainė su pupų pesto.
  4. Ėrienos kepsnį su rozmarinais patiekiame karštą.

Kategorijos:Avienos ir ėrienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, ėriena, kepsnys, mėsa, raudonas vynas, rozmarinas

 

Panašūs receptai

Su pomidorais troškinta aviena
Troškinta aviena su rozmarinais ir bulvėmis
Troškinta aviena su kariu ir kalendra

Previous Post: « Rūkytos lašišos paštetas
Sekantis įrašas: Vištienos kepsneliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt