• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Skrebučiai su krevetėmis

2016-11-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Skrebučiai su krevetėmis

Ingridientai

  • 300 g porų
  • 2 valg. š. sviesto
  • 125 g. krevečių
  • 1 arb. š. aitriųjų paprikų padažo
  • 2 kiaušiniai
  • 100 g minkštos varškės
  • 1/2 arb. š. aštrių garstyčių
  • druskos
  • pipirų
  • 4 valg. š. tarkuoto sūrio
  • 4 riekelės duonos skrudinimui

Gaminimas

  1. Porus supjaustykite griežinėliais iš pakepinkite svieste ant stiprios ugnies.
  2. Apšlakstykite krevetes aitriųjų paprikų padažu.
  3. Kiaušinio trynius sumaišykite su varške ir garstyčiomis. Pagardinkite druska bei pipirais.
  4. Baltymus išplakite iki putų ir sumaišykite su sūrio bei varškės mase.
  5. Duonos riekeles apskrudinkite ir ant jų sudėkite porus su krevetėmis bei aptepkite kremu.
  6. Įkaitinkite orkaitę iki 225 laipsnių ir sudėkite sumuštinius.
  7. Kepti apie 15 minučių, kol skrebučiai gražiai pagels.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Sumuštiniai, Užkandžiai Tagged With: aitriųjų paprikų padažas, druska, duona, garstyčios, kiaušiniai, krevetės, pipirai, poras, sūris, sviestas, varškė

 

Panašūs receptai

Kruasanai su kumpiu ir sūriu
Kruasanai su kumpiu ir sūriu
Pikantiškų salotų sumuštiniai
Pikantiškų salotų sumuštiniai
Vieno kasnio sumuštinukai su lašiša
Vieno kasnio sumuštinukai su lašiša

Previous Post: « Apkeptos įdarytos dešrelės
Sekantis įrašas: Kiaušinienė su lašiša ir špinatais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt