• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Spurgos su čederiu ir jalapenu

2016-10-17 by Kulinarė Palikti komentarą

Spurgos su čederiu ir jalapenu

Ingridientai

  • 1 puodelis miltų
  • 1/2 arb. š. kepimo miltelių
  • 1/2 arb. š. sodos
  • 1/2 arb. š. druskos
  • 1/2 arb. š. muskato
  • 1 valg. š. cukraus
  • 1 didelis kiaušinis
  • 1/2 puodelio pasukų
  • 1/4 puodelio smulkiai pjaustytų laiškinių svogūnų
  • 1 jalapenas
  • 2 valg. š. ištirpinto sviesto (kol paruduos)
  • 1/2 puodelio tarkuoto čederio sūrio

Gaminimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Spurgoms kepti skirtą skardą ištepkite riebalais ir pabarstykite puse turimo tarkuoto sūrio.
  2. Į dubenį sudėkite miltus, kepimo miltelius, sodą, druską, muskatą bei cukrų ir viską gerai išmaišykite. Atidėkite į šoną.
  3. Mažame dubenėlyje suplakite kiaušinį su pasukomis, svogūnais bei jalapeno pipirais. Supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išmaišykite.
  4. Supilkite viską į dubenį su sausais ingridientais ir gerai išmaišykite.
  5. Gautą masę mediniu šaukštu sudėkite į kepimo formą taip, kad 1/4 viršaus dar liktų neužpildyta, kadangi kepant spurgos šiek tiek iškils. Kepkite 12-13 minučių.
  6. Jei norite, kad abi pusės būtų vienodai gražiai apskrudusios, baigus kepti galite visas spurgas apversti ir dar kokią minutę pakepti. Tik atidžiai prižiūrėkite, kad neprisviltų.

Skanaus!

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: čederio sūris, cukrus, druska, jalapeno pipiras, kepimo milteliai, kiaušiniai, miltai, muskatas, pasukos, sviestas, svogūnai, valgomoji soda

 

Panašūs receptai

Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu

Previous Post: « Sūrio spurgos su jalapenu
Sekantis įrašas: Bananų traškučiai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt