Ingridientai
- Majonezo – 300g
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Garstyčių – 0.75 arb. šaukšt.
- Sviesto – 80g
- Citrinos sulčių – 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušinių – 4vnt.
- Baltos duonos riekių – 8vnt.
- Sardinių aliejuje – 200g
Gaminimas
- Išverdame kiaušinius.
- Elektriniu blenderiu iki vientisos masės sumaišome kiaušinius, garstyčias, majonezą, sardines su trupučiu aliejaus, citrinos sultis ir žiupsnelį druskos su pipirais.
- Duoną aptepame sviestu, dedame kiaušinių ir sardinių masės šaukštelį ir ant viršaus dedame kitą duonos riekę.
- Sumuštinį truputį paspaudžiame ir perpjauname pusiau (į trikampį).
- Prieš patiekdami palaikome šaldytuve bent 30 minučių.
- Šie sumuštiniai tiks kaip užkandis prie alaus ar pusryčiams.
Parašykite komentarą