Ingridientai
*400g jautienos išpjovos
*8 tortilijų
*700g salotų lapų
*druska ir pipirai
*0,5 a.š. čili pipiro prieskonių
*1 a.š. kumino
*2 a.š. raudonėlio
*3 pomidorai
*1 v.š. krienų
*200g grietinės
*2 v.š. aliejaus
Gaminimas
Įkaitiname orkiatę iki 180 laipsnių.
Jautienos kepsnį įtriname čili prieskoniais, aliejumi, kuminu, druska ir pipirais, kišame į kepimo “rankovę” ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 45-50 minučių. Iškeptą jautienos mėsą supjaustome maždaug 1,5-2cm storio gabaliukais.
Dubenėlyje sumaišome grietinę su krienais ir trupučiu druskos. Padažu aptepame tortilijos lapus. Apteptą pagrindą išklojame salotų lapais, dedame po kelis gabaliukus riekėmis pjaustyto pomidoro ir jautienos. Paruoštą tortiliją suvyniojame.
Tortiliją su jautiena ir salotomis patiekiame tiek šiltą (šiltą mėsą) tiek atvėsusią.
Parašykite komentarą