Ingridientai
- 500g silkės filė
- 300g virtų tarkuotų raudonų burokėlių
- 200g nuluptų ir sutarkuotų obuolių
- majonezas
- grietinė
- 2 svogūnai
- pipirai
- 4 virti tarkuoti kiaušiniai
Gaminimas
- Silkės filė supjaustome nedideliais gabaliukais ir išklojame vieną sluoksnį dubenėlyje.
- Ant silkės dedame ploną sluoksnį obuolių, aptepame plonai grietine, pabarstome smulkintais svogūnais, dedame sluoksnį tarkuotų burokėlių, aptepame sluoksniu majonezo. Sluoksniavimą kartojame kelis kartus. Pabaigoje, ant majonezo sluoksnio dedame tarkuotus kiaušinius.
- Paruoštą silkę pabarstome pipirais ir dedame į šaldytuvą, kur palaikome per naktį.
Parašykite komentarą