• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos ir Feta sūrio sriuba

2010-04-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištienos ir Feta sūrio sriuba

Ingridientai

  • Vištienos krūtinėlės – 150g
  • Pomidorų – 250g
  • Špinatų – 120g
  • Feta sūrio – 150g
  • Rudonėlio – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Citrinų – 1vnt.
  • Farfalle makaronų – 200g

Vištienos ir Feta sūrio sriuba – nekasdienio skonio patiekalas, kurį pagaminsite vos per 25 minutes.

Gaminimas

  1. Plonomis juostelėmis supjaustytą vištienos krūtinėlę dedam į puodą ir užpylę vandeniu verdame sultinį. Galima kartu į sultinį sudėti forfalle, išvirs kartu su vištienos juostelėmis, tad nereiks jų virti atskirai.
  2. Per tą laiką, kol išvirsime sultinį, verdančiu vandeniu nuplikome pomidorus (tam kad neliktų odelės).
  3. Supjaustome juos kubeliais ir dedame į jau išvirtą sultinį, sudedame kartu ir nuplautus suplėšytus špinatų lapelius, kubeliais pjaustytą sūrį, druską (bet nepersistengti, kadangi feta sūris yra sūrokas), raudonėlį, įspaudžiam citrinos sulčių ir dar keletą minučių palaikome uždengtą puodą.
  4. Patiekiame su skrudinta balta duona.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos sriubos, Sriubos Tagged With: citrina, feta sūris, makaronai, oreganas, pomidorai, raudonėlis, receptas, špinatai, top receptai, vištienos krūtinėlė

Panašūs receptai

Avokadų sriuba su vištiena
Avokadų sriuba su vištiena
Azijietiška vištienos sriuba
Azijietiška vištienos sriuba
Keptų pomidorų sriuba su vištiena
Keptų pomidorų sriuba su vištiena

Previous Post: « Feta sūrio padažas su mėtomis
Sekantis įrašas: Moliuskų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt