• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Įdarytos Saldžiosios Bulvės

2020-01-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Įdarytos Saldžiosios Bulvės

INGRIDIENTAI:

  • 2-3 vidutinio dydžio saldžios bulvės
  • 1 nedidelis svogūnas
  • 1 skiltelė česnako
  • 7-8 briuselio kopūstų galvutės
  • 2 spalvotos paprikos
  • 1/2 saliero stiebo
  • Keli lapai “kale” salotų
  • Kalendra
  • Druska ir pipirai pagal skonį

Gaminimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200C. Sudėkite saldžias bulves ant kepimo skardos. Kiekvieną bulvę subadykite šakute, apšlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejumi ir kepkite, kol suminkštės, maždaug 1 val.
  2. Daržoves supjaustome nedideliais kubeliais. Kol bulvės kepa, keptuvėje pakepame svogūnus, česnaką, briuselio kopūstus, salierą, spalvotas paprikas ir kale lapus. Kepti apie 10 min vis pamaišant, svarbiausia daržovės neturi perkepti, jos turi būti traškios. Pagardiname druska bei pipirais.
  3. Kai bulvės bus paruoštos, perkelkite jas ant lentelės ir palikite keletą minučių atvėsti. Kiekvieną bulvę perpjaukite per pusę ir bulvių vidų išimkite į dubenį, palikdami apie 5mm bulvių viduje
  4. Tada sudėkite visus keptus žalumynus ir gerai išmaišykite su bulvėmis.
  5. Po to šaukštą mišinio įdėkite į kiekvieną saldžiųjų bulvių pusę ir įdarytas bulves grąžinkite į orkaitę maždaug 5-10 min.
  6. Apibarstykite kalendra ir balzaminiu actu.
  7. Skanaus!

Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„

Recepto autorė – Lina.

Įvertinkite receptą

Spauskite norėdami įvertinti.

Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Konkursas, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Meksikietiški Pusryčiai (Huevos Rancheros)
Meksikietiški Pusryčiai (Huevos Rancheros)
Žiediniai kopūstai kokosų piene
Žiediniai kopūstai kokosų piene
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Cukinijos su feta ir žemės riešutais

Previous Post: « Avižiniai Blynai
Sekantis įrašas: Veganiškas Ledų Tortas “SNICKERS” »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt