Ingridientai
- 200g pupelių
- 200g avinžirnių
- 2 didelės bulvės
- 2 riekės baltos duonos
- džiūvėsiai
- aliejus
- 1 a.š. garam masala
- 1 a.š. čili prieskonių
- 0,5 a.š. ciberžolės
- 100g kalendros lapelių
- druska ir pipirai
Gaminimas
Bulves, pupas ir avinžirnius išverdame ir nusausiname. Truputį atvėsintus sumalame kartu. Į gautą ankštinių bei bulvių masę sudedame visus prieskonius, smulkintus kalendros lapelius, išmirkytą ir nusausintą duoną ir rankomis suminkome vientisą masę.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame rankomis suformuotus nedidelius pupelių-avinžirnių kotletukus, apvoliotus džiūvėsiuose, kuriuos iš abiejų pusių kepame po 2-3 minutes, kol švelniai apskrunda.
Parašykite komentarą