• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Avinžirnių ir pupelių kotletai

2011-01-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 200g pupelių
  • 200g avinžirnių
  • 2 didelės bulvės
  • 2 riekės baltos duonos
  • džiūvėsiai
  • aliejus
  • 1 a.š. garam masala 
  • 1 a.š. čili prieskonių
  • 0,5 a.š. ciberžolės
  • 100g kalendros lapelių
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Bulves, pupas ir avinžirnius išverdame ir nusausiname. Truputį atvėsintus sumalame kartu. Į gautą ankštinių bei bulvių masę sudedame visus prieskonius, smulkintus kalendros lapelius, išmirkytą ir nusausintą duoną ir rankomis suminkome vientisą masę.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame rankomis suformuotus nedidelius pupelių-avinžirnių kotletukus, apvoliotus džiūvėsiuose, kuriuos iš abiejų pusių kepame po 2-3 minutes, kol švelniai apskrunda.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, avinžirniai, bulvės, ciberžolė, čili pipiras, duona, džiūvėsiai, garam masala, kalendra, pupelės

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai

Previous Post: « Indiškas mango lassi
Sekantis įrašas: Koldūnai kepti su sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt