Avižiniam pyragui reikės
- 700g vynuogių
- 20g stevia
- 1 v.š. citrinos sulčių
- 2 a.š. kokosų aliejaus
- 1 a.š. kepimo miltelių
- 1 a.š. cinamono
- 1/2 a.š. vanilės ekstrakto
- 250g augalinio arba paprasto pieno
- 100g skrudintų lazdyno riešutų
- 200g avižų
- 2 kiaušinių
Paruošimas
- Ant kokosų aliejaus kepinamos vynuogės kol pradeda trūkinėti odelė.
- Beriama 10g stevia, pilamos citrinos sultys ir pakepama dar kelias minutes.
- Kepimo indas ištepamas kokosų aliejumi, dedamos vynuogės.
- Kiaušiniai išplakami su pienu, 10g stevia, vanilės ekstraktu, cinamonu ir kepimo milteliais.
- Avižos sumaišytos su riešutais beriamos ant vynuogių ir užpilamos kiaušinių mišiniu.
- Kepama 35 min. 180 C įkaitintoje orkaitėje.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – tina_gamina.
Parašykite komentarą