• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Varškės vyniotinis

2023-05-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Varškės vyniotinis

Varškės vyniotiniui reikės

  • 4 kiaušinių
  • 4 v. š. cukraus
  • 4 v. š. miltų
  • 2 a.š. cukraus
  • 50ml vandens

Varškės vyniotinio įdarui reikės

  • 220g varškės
  • 160g sviesto
  • 220g kondensuoto pieno

Gaminimas

  1. Kiaušinių trynius iki baltumo išsukti su cukrumi. Sudėti persijotus miltus. Išmaišyti.
  2. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai šaukštu įmaišyti į trynių masę. Nepermaišyti, kad baltymai nesubliūkštų.
  3. Ant kepimo popieriaus 30×40cm supilti masę, išlyginti. Ir kepti 180C įkaitintoje orkaitėje 11 minučių.
  4. Tik ištraukus iš orkaitės, su visu kepimo popieriumi dar karštą susukti.
  5. Palikti ramybėje, kol atvės.
  6. Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purumo, sudėti per sietelį pertrintą varškę, kondensuotą pieną. Išmaišyti.
  7. Jei biskvitas jau pravėso, išvynioti nuimant kepimo popierių ir sulaistyti ar konditeriniu šepetėliu sutepti cukraus ir vandens mišiniu.
  8. Ant viso biskvito ploto užtepti varškės kremą ir vėl susukti.
  9. Suvynioti į tą patį kepimo popierių.
  10. Padėti šaltai, kad sustingtų kremas.
  11. Kadangi biskvitas sulaistytas ir kremas sunkus, tai vyniotinis šaldamas plokštėja. Jei norit apvalesnių formų, karts nuo karto jį rankomis paformuokit suspaudžiant iš šonų.
  12. Skanaus!

Už receptą dėkojame papipirink.

Kategorijos:Desertai, Patiekalai ir jų receptai, Pyragai

 

Panašūs receptai

Bananų pyragas
Bananų pyragas
Sveikas sūrio pyragas
Sveikas sūrio pyragas
Avižinis pyragas su vynuogėmis
Avižinis pyragas su vynuogėmis

Previous Post: « Khachapuri arba lietuviškai chačapuri
Sekantis įrašas: Žiediniai kopūstai kokosų piene »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Cukrinė Attica Cukrinė Attica
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • "Prabangios" silkės salotos "Prabangios" silkės salotos
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu
  • Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt