• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Varškės vyniotinis

2023-05-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Varškės vyniotinis

Varškės vyniotiniui reikės

  • 4 kiaušinių
  • 4 v. š. cukraus
  • 4 v. š. miltų
  • 2 a.š. cukraus
  • 50ml vandens

Varškės vyniotinio įdarui reikės

  • 220g varškės
  • 160g sviesto
  • 220g kondensuoto pieno

Gaminimas

  1. Kiaušinių trynius iki baltumo išsukti su cukrumi. Sudėti persijotus miltus. Išmaišyti.
  2. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai šaukštu įmaišyti į trynių masę. Nepermaišyti, kad baltymai nesubliūkštų.
  3. Ant kepimo popieriaus 30×40cm supilti masę, išlyginti. Ir kepti 180C įkaitintoje orkaitėje 11 minučių.
  4. Tik ištraukus iš orkaitės, su visu kepimo popieriumi dar karštą susukti.
  5. Palikti ramybėje, kol atvės.
  6. Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purumo, sudėti per sietelį pertrintą varškę, kondensuotą pieną. Išmaišyti.
  7. Jei biskvitas jau pravėso, išvynioti nuimant kepimo popierių ir sulaistyti ar konditeriniu šepetėliu sutepti cukraus ir vandens mišiniu.
  8. Ant viso biskvito ploto užtepti varškės kremą ir vėl susukti.
  9. Suvynioti į tą patį kepimo popierių.
  10. Padėti šaltai, kad sustingtų kremas.
  11. Kadangi biskvitas sulaistytas ir kremas sunkus, tai vyniotinis šaldamas plokštėja. Jei norit apvalesnių formų, karts nuo karto jį rankomis paformuokit suspaudžiant iš šonų.
  12. Skanaus!

Už receptą dėkojame papipirink.

Kategorijos:Desertai, Patiekalai ir jų receptai, Pyragai

 

Panašūs receptai

Bananų pyragas
Bananų pyragas
Sveikas sūrio pyragas
Sveikas sūrio pyragas
Avižinis pyragas su vynuogėmis
Avižinis pyragas su vynuogėmis

Previous Post: « Khachapuri arba lietuviškai chačapuri
Sekantis įrašas: Žiediniai kopūstai kokosų piene »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt