• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Blyneliai su špinatais ir sūriu

2010-05-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Blyneliai su špinatais ir sūriu

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Sviesto – 50g
  • Pieno – 250ml
  • Špinatų – 160g
  • Kvietinių miltų – 125g
  • Kiaušinių – 3vnt.
  • Svogūnų laiškų – 100g
  • Cukraus – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Fermentinis sūrio – 250g

Gaminimas

  1. Inde elektriniu plakikliu išplakame pieną su kiaušiniais ir miltais. Sudedame špinatus, smulkintą svogūną, įberiame druskos bei 0,25 arb. š. cukraus.
  2. Gabaliuką sviesto išlydome keptuvėje ir didesniu šaukštu (priklauso tik nuo Jūsų, kokio dydžio blynelių norite) pilame masės į keptuvę. Kepame ant vidutinės ugnies, blynus apversdami, kad apkeptų iš abiejų pusių. Baigiant kepti, per vidurį ant blynų dedame žiupsnelį sūrio ir palaukiame kol išsilydys.

Gaminimas:

 

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: fermentinis sūris, miltai, pienas, špinatai, sviestas, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Miltinių blynų receptas
Miltinių blynų receptas
Bananiniai blyneliai
Bananiniai blyneliai
Mozzarella sūrio keto blyneliai
Mozzarella sūrio keto blyneliai

Previous Post: « Avienos kukuliai su jogurtiniu mėtų padažu
Sekantis įrašas: Vištiena su graikiniais riešutais ir baltuoju padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt