Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Sviesto – 50g
- Pieno – 250ml
- Špinatų – 160g
- Kvietinių miltų – 125g
- Kiaušinių – 3vnt.
- Svogūnų laiškų – 100g
- Cukraus – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Fermentinis sūrio – 250g
Gaminimas
- Inde elektriniu plakikliu išplakame pieną su kiaušiniais ir miltais. Sudedame špinatus, smulkintą svogūną, įberiame druskos bei 0,25 arb. š. cukraus.
- Gabaliuką sviesto išlydome keptuvėje ir didesniu šaukštu (priklauso tik nuo Jūsų, kokio dydžio blynelių norite) pilame masės į keptuvę. Kepame ant vidutinės ugnies, blynus apversdami, kad apkeptų iš abiejų pusių. Baigiant kepti, per vidurį ant blynų dedame žiupsnelį sūrio ir palaukiame kol išsilydys.
Gaminimas:
Parašykite komentarą