Bolivinių balandų salotoms reikės
- 150g bolivinių balandų
- Baziliko
- Mėtų
- 1 skardinės konservuotų sviestinių pupelių
- 1 skiltelės česnako
- 2 a. š. alyvuogių aliejaus
- 1 a. š. džiovintų maltų pomidorų
- Žiupsnelio malto kumino
- Druskos
- Pipirų
- 200g vyšninių pomidoriukų
- 1/2 raudonojo svogūno
- 1 trumpavaisio agurko
- 1 avokado
Gaminimas
- Bolivinę balandą išvirti pasūdytame vandenyje.
- Susmulkinti nedidelį pundelį bazilikų bei mėtų.
- Juos suberti į dar šiltas kruopas. Taip žolelių aromatai dar labiau atsiskleis.
- Į sviestines pupeles dėti tarkuotą česnaką, aliejų, džiovintus pomidorus, kuminą, druską, pipirus.
- Pomidoriukus skelti per pusę, susmulkinti svogūną bei agurką.
- Pagardinti druska bei pipirais.
- Liko viską perkelti į vieną lėkštę ir ant viršaus uždėti pjaustytą avokadą.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame papipirink.
Parašykite komentarą