• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Brokolių apkepas

2011-01-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 2 brokoliai
  • 250g grietinėlės
  • 3 kiaušiniai
  • 100g fermentinio sūrio
  • 1 svogūnas
  • 50g džiūvėsių
  • 1 v.š. sviesto
  • 3,5 v.š. miltų
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Brokolius nuplauname ir susmulkiname šakelėmis. Sudedame brokolius į kepimo indą, išteptą sviestu.
Kiaušinius išplakame ir sumaišome su grietinėle, miltais, žiupsneliu druskos ir pipirų. Plakinį pilame ant brokolių. Ant viršaus barstome smulkiai pjaustytą svogūną ir dedame užkepėlę į orkaitę, kur kepame apie 40-45 minutes.
Suminkštėjus brokoliams išimame kepimo indą ir užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu bei džiūvėsiais. Dedame atgal į orkaitę ir kepame dar 10 minučių.
Brokolių užkepėlę patiekiame šiltą.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: brokoliai, džiūvėsiai, grietinėlė, kiaušiniai, miltai, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lengvas daržovių pyragas be miltų
Lengvas daržovių pyragas be miltų
Grybų ir faršo pyragas
Kopūstų ir grybų pyragas

Previous Post: « Špinatų kofta su paneer (panyro) sūriu
Sekantis įrašas: Ėrienos sprandinės kepsnys »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Cukrinė Attica Cukrinė Attica
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Sausainių formelių rinkinys "Širdelės" Sausainių formelių rinkinys "Širdelės"

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • "Prabangios" silkės salotos "Prabangios" silkės salotos
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu
  • Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt