• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Brokolių apkepas

2011-01-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 2 brokoliai
  • 250g grietinėlės
  • 3 kiaušiniai
  • 100g fermentinio sūrio
  • 1 svogūnas
  • 50g džiūvėsių
  • 1 v.š. sviesto
  • 3,5 v.š. miltų
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Brokolius nuplauname ir susmulkiname šakelėmis. Sudedame brokolius į kepimo indą, išteptą sviestu.
Kiaušinius išplakame ir sumaišome su grietinėle, miltais, žiupsneliu druskos ir pipirų. Plakinį pilame ant brokolių. Ant viršaus barstome smulkiai pjaustytą svogūną ir dedame užkepėlę į orkaitę, kur kepame apie 40-45 minutes.
Suminkštėjus brokoliams išimame kepimo indą ir užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu bei džiūvėsiais. Dedame atgal į orkaitę ir kepame dar 10 minučių.
Brokolių užkepėlę patiekiame šiltą.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: brokoliai, džiūvėsiai, grietinėlė, kiaušiniai, miltai, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lengvas daržovių pyragas be miltų
Lengvas daržovių pyragas be miltų
Grybų ir faršo pyragas
Kopūstų ir grybų pyragas

Previous Post: « Špinatų kofta su paneer (panyro) sūriu
Sekantis įrašas: Ėrienos sprandinės kepsnys »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt