• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Brokolių apkepas

2011-01-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 2 brokoliai
  • 250g grietinėlės
  • 3 kiaušiniai
  • 100g fermentinio sūrio
  • 1 svogūnas
  • 50g džiūvėsių
  • 1 v.š. sviesto
  • 3,5 v.š. miltų
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Brokolius nuplauname ir susmulkiname šakelėmis. Sudedame brokolius į kepimo indą, išteptą sviestu.
Kiaušinius išplakame ir sumaišome su grietinėle, miltais, žiupsneliu druskos ir pipirų. Plakinį pilame ant brokolių. Ant viršaus barstome smulkiai pjaustytą svogūną ir dedame užkepėlę į orkaitę, kur kepame apie 40-45 minutes.
Suminkštėjus brokoliams išimame kepimo indą ir užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu bei džiūvėsiais. Dedame atgal į orkaitę ir kepame dar 10 minučių.
Brokolių užkepėlę patiekiame šiltą.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: brokoliai, džiūvėsiai, grietinėlė, kiaušiniai, miltai, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lengvas daržovių pyragas be miltų
Lengvas daržovių pyragas be miltų
Grybų ir faršo pyragas
Kopūstų ir grybų pyragas

Previous Post: « Špinatų kofta su paneer (panyro) sūriu
Sekantis įrašas: Ėrienos sprandinės kepsnys »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt