Ingridientai
- Sviesto – 200g
- Pieno – 200ml
- Cukraus – 400g
- Kvietinių miltų – 600g
- Kiaušinių – 4vnt.
- Citrinų – 4vnt.
- Kepimo miltelių – 1.5 šaukšt.
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Dubenyje išsukame sviestą su cukrumi. Įmušame kiaušinius ir maišome tol, kol viskas tolygiai pasiskirsto.
- Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
- Miltus ir pieną po truputį pilame į sviesto ir cukraus masę visą laiką maišydami. Tešlą maišome tol, kol ji tampa vientisa.
- Į vientisą tešlą sudedame tarkuotą citrinos žievelę (nuo 2 citirnų) ir įspaudžiame keturių citrinų sultis ir dar kartą viską gerai išmaišome.
- Kepimo skardą aptepame kepimo margarinu, truputį pabarstome miltais, supilame citrininę tešlą, ir dedame kepti.
- Kepame apie 1 valandą.
Parašykite komentarą