
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Vištienos sultinio – 500ml
- Petražolių – 50g
- Pomidorų padažo – 3 šaukštai
- Morkų – 2vnt.
- Grietinės (30%) – 2 šaukštai
- Lauro lapų – 4vnt.
- Kvietinių miltų – 1 šaukštas
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Sviesto – 3 šaukštai
- Kiaulienos kumpio – 500g
- Svogūnų – 2vnt.
Gaminimas
- Kiaulieną supjaustome juostelėmis. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir kepame mėsą apie 5-8 minutes dažnai maišydami.
- Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintus svogūnus, česnakus, tarkuotas morkas, prieskonius ir apkeptą mėsą. Supilame sultinį, uždengiame puodą ir ant silpnos ugnies troškiname apie 1 valandą.
- Po valandos sudedame pomidorų padažą, grietinę, miltus, išmaišome ir vėl uždengę troškiname apie 15 minučių.
- Kiaulieną patiekiame su karštomis bulvėmis ar ryžiais.
pirma kart apskritai dariau kiaulienos guliasa… ir man jis pavyko… paprasatas, lengvai padaromas…skanu
Labai dekoju uz nuostabu receptuka dar tik padaza paragavau o jau kaip skanu!!!!:)ACIU!!!;)
Labaaaai skanu 🙂
Viskas kaip ir ciki.guliasiukas jau troskinasi:)laabai skaniai kvepia.tik sakykit ar nepagadins skonio tai,kad as darzoves apkepinau pries troskinant?nedaskaiciau recepto
Violeta, tikrai nepagadins:) Skanaus!!!
Labai šaunus receptai .Malonu.