• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaulienos guliašas

2010-09-29 by Kulinarė 6 komentarai

Kiaulienos guliašas

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Vištienos sultinio – 500ml
  • Petražolių – 50g
  • Pomidorų padažo – 3 šaukštai
  • Morkų – 2vnt.
  • Grietinės (30%) – 2 šaukštai
  • Lauro lapų – 4vnt.
  • Kvietinių miltų – 1 šaukštas
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Sviesto – 3 šaukštai
  • Kiaulienos kumpio – 500g
  • Svogūnų – 2vnt.

Gaminimas

  1. Kiaulieną supjaustome juostelėmis. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir kepame mėsą apie 5-8 minutes dažnai maišydami.
  2. Puode išlydome sviestą ir sudedame smulkintus svogūnus, česnakus, tarkuotas morkas, prieskonius ir apkeptą mėsą. Supilame sultinį, uždengiame puodą ir ant silpnos ugnies troškiname apie 1 valandą.
  3. Po valandos sudedame pomidorų padažą, grietinę, miltus, išmaišome ir vėl uždengę troškiname apie 15 minučių.
  4. Kiaulieną patiekiame su karštomis bulvėmis ar ryžiais.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Troškiniai Tagged With: aliejus, česnakas, grietinė, kiauliena, lauro lapai, miltai, morkos, petražolė, pomidorų padažas, sultinys, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Česnakinis kiaulienos troškinys su pupelėmis
Česnakinis kiaulienos troškinys su pupelėmis
Kiaulienos troškinys su pupelėmis
Kiaulienos troškinys su pupelėmis
Aštrus kiaulienos ir kopūstų troškinys
Aštrus kiaulienos ir kopūstų troškinys

Previous Post: « Mėsos maltiniai su grybų įdaru
Sekantis įrašas: Citrininis keksas »

Reader Interactions

Comments

  1. dovile

    2010-10-16 at 14:29

    pirma kart apskritai dariau kiaulienos guliasa… ir man jis pavyko… paprasatas, lengvai padaromas…skanu

    Atsakyti
  2. rasa

    2012-01-09 at 16:41

    Labai dekoju uz nuostabu receptuka dar tik padaza paragavau o jau kaip skanu!!!!:)ACIU!!!;)

    Atsakyti
  3. Diana

    2012-06-27 at 19:05

    Labaaaai skanu 🙂

    Atsakyti
  4. violeta

    2016-01-24 at 14:02

    Viskas kaip ir ciki.guliasiukas jau troskinasi:)laabai skaniai kvepia.tik sakykit ar nepagadins skonio tai,kad as darzoves apkepinau pries troskinant?nedaskaiciau recepto

    Atsakyti
  5. Kulinarė

    2016-01-26 at 10:28

    Violeta, tikrai nepagadins:) Skanaus!!!

    Atsakyti
  6. Lina

    2018-02-26 at 12:46

    Labai šaunus receptai .Malonu.

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt