• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keksiukai su uogiene

2010-11-04 by Kulinarė 1 Comment

Keksiukai su uogiene

Ingridientai

  • Sviesto – 100g
  • Pieno – 100ml
  • Cukraus – 100g
  • Kvietinių miltų – 230g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Kepimo miltelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Uogienės – 100g

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Dubenyje išplakame kiaušinį, išlydytą sviestą ir pieną.
  3. Atskirame dubenyje sumaišome miltus su kepimo milteliais ir cukrumi.
  4. Kiaušinio plakinį supilame į miltus ir gerai išmaišome iki vientisos masės.
  5. Keksiukų kepimo formeles pusiau pripilame tešlos. Arbatiniu šaukšteliu per vidurį dedame uogienės ir lėtai ant viršaus užpilame tešla (geriau pilti lėta srovele iš kraštų sukant ratu, kad uogienė nepasislinktų į šoną).
  6. Paruoštus keksiukus dedame į orkaitę ir kepame apie 20-25 minutes. Iškepus, nereiktų staigiai jų ištraukti.
  7. Paliekame vėstančioje orkaitėje dar 10 minučių.
  8. Patiekiame tiek šiltus, tiek šaltus.

Kategorijos:Desertai, Keksai ir keksiukai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: cukrus, Desertai, keksai, kiaušiniai, miltai, pienas, sviestas, uogienė

 

Panašūs receptai

Morkų ir apelsinų keksiukai su cinamono aromatu
Morkų ir apelsinų keksiukai su cinamono aromatu
Kakavinis keksiukas su bananu
Kakavinis keksiukas su bananu
Bananiniai keksiukai
Bananiniai keksiukai

Previous Post: « Keptas kvapusis moliūgas (butternut)
Sekantis įrašas: Kepta vištiena itališkai »

Reader Interactions

Comments

  1. Alina

    2011-09-27 at 19:56

    Nuostabūs keksiukai, ačiū už receptą 🙂

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt