Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Česnakų – 20g
- Sviesto – 20g
- Prieskonių mėsai – 1 arbatinis šauktštelis
- Kiaulienos faršo – 300g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Žiedinių kopūstų – 1vnt.
- Džiūvėsėlių – 120g
Gaminimas
- Žiedinį kopūstą dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir ~10 min apverdame.
- Per tą laiką į faršą suberiame mėsos prieskonius, dedame vieną kiaušinį, įspaudžiame česnaką ir gerai išminkome.
- Žiedinį kopūstą dedame į skardą žemyn galva ir į tarpelius prikemšame faršo.
- Prikimštą kopūstą aptepame plaktu kiaušiniu bei apibarstome džiūvėsiais.
- Visą padarytą šedevrą pašauname į orkaitę, kurioje 180 laipsnių temperatūroje kepame apie 40min (aišku, reiktų atsižvelgti į kalafioro dydį).
- Valgyti galima tiek su virstomis bulvėmis tiek su balta duona (skaniausia su česnakine itališka pakepta balta duona) pagardinus sviesto ir grietinės padažu .
Parašykite komentarą