• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalafioro pyragas su sūriu

2013-03-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Kalafioru pyragas su suriu

Ingridientai

  • tešla pyrago pagrindui
  • 250g kalafioro
  • 2 kiaušiniai
  • 60g fermentinio sūrio
  • 1 a.š. smulkintų krapų
  • druska

Gaminimas

Paruoštą tešlą iškočiojame 0,5cm storio ir ja išklojame kepimo formą.

Dedame pyrago pagrindą į įkaitintą iki 190 laispnių orkaitę ir kepame apie 10 minučių.

Kol pagrindas kepa, apverdame kalafiorus, t.y. kalafioro „šakeles“ sudedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 4 minutes.

Apvirtą kalafiorą išimame iš puodo, kad pravėstų.  Atvėsusį kalafiorą rankomis „sutriname“, kad neliktų daug stambių gabaliukų.

Dubenyje išpalakame kiaušinius su žiupsneliu druskos bei krapais. Plakinį pilame į puodą su atvėsusiais kalfiorais, sudedame tarkuotą fermentninį sūrį ir gerai išmaišome.

Iš orkaitės išimame apkepusį pagrindą ir sudedame į jį paruoštą kalafiorų masę.

Pyragą dedame atgal į orkaitę ir kepame dar 30 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.

Iškeptą pyragą prieš patiekdami atvėsiname bent 10  minučių.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: fermentinis sūris, kalafioras, kiaušiniai, krapai, tešla

 

Panašūs receptai

Lengvas daržovių pyragas be miltų
Lengvas daržovių pyragas be miltų
Grybų ir faršo pyragas
Kopūstų ir grybų pyragas

Previous Post: « Keptos stintos su salotinėmis sultenėmis
Sekantis įrašas: Marinuoti svogūnėliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt