Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Pomidorų padažo – 2 šaukštai
- Pievagrybių – 200g
- Parmezano sūrio – 70g
- Rudonėlio – 1 arbatinis šauktštelis
- Sviesto – 1 šaukštas
- Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 150g
- Pomidorų – 2vnt.
- Svogūnų – 2vnt.
- Polentos – 1vnt.
Gaminimas
- Pagal nuorodas paruošiame polentos padą. Geriausia būtų apie 2cm storio.
- Supjaustome svogūnus ir apkepame juos keptuvėje su 1 valg. š. sviesto.
- Atskirai keptuvėje pakepiname pjaustytą kiaulienos šoninę.
- Polentą aptepame pomidorų padažu ir sudedame svogūnus bei šoninę. Dedame pjaustytus pievagrybius, pabarstome druska ir pipirais, beriame raudonėlio. Viršų apdedame pjaustytais pomidorais ir dedame kepti.
- Orkaitėje kepame apie 15-20 minučių. Prieš baigiant kepti, picą užbarstome tarkuotu parmezano sūriu ir kepame kelias minutes, kol išsilydys sūris.
Parašykite komentarą