• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Polentos pica

2010-08-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Polentos pica

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pomidorų padažo – 2 šaukštai
  • Pievagrybių – 200g
  • Parmezano sūrio – 70g
  • Rudonėlio – 1 arbatinis šauktštelis
  • Sviesto – 1 šaukštas
  • Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 150g
  • Pomidorų – 2vnt.
  • Svogūnų – 2vnt.
  • Polentos – 1vnt.

Gaminimas

  1. Pagal nuorodas paruošiame polentos padą. Geriausia būtų apie 2cm storio.
  2. Supjaustome svogūnus ir apkepame juos keptuvėje su 1 valg. š. sviesto.
  3. Atskirai keptuvėje pakepiname pjaustytą kiaulienos šoninę.
  4. Polentą aptepame pomidorų padažu ir sudedame svogūnus bei šoninę. Dedame pjaustytus pievagrybius, pabarstome druska ir pipirais, beriame raudonėlio. Viršų apdedame pjaustytais pomidorais ir dedame kepti.
  5. Orkaitėje kepame apie 15-20 minučių. Prieš baigiant kepti, picą užbarstome tarkuotu parmezano sūriu ir kepame kelias minutes, kol išsilydys sūris.

Kategorijos:Miltiniai patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Picų receptai Tagged With: kiaulienos šoninė, parmezano sūris, pievagrybiai, polenta, pomidorai, pomidorų padažas, raudonėlis, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais
Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais
Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Pica – Chicago Deep Dish

Previous Post: « Česnakinis medaus padažas
Sekantis įrašas: Pupelių ir pomidorų salotos su tunu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt