• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Česnakinis medaus padažas

2010-08-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Česnakinis medaus padažas

Ingridientai

  • Medaus – 1.5 arb. šaukšt.
  • Vandens – 70ml
  • Sojos padažo – 3 šaukštai
  • Rudojo cukraus – 70g
  • Kukurūzų miltų – 2 šaukštai
  • Česnako skiltelių – 3vnt.

Gaminimas

  1. Į indą, skirtą virti padažui, pilame vandenį, cukrų, kukurūzų miltus ir maišome, kol cukrus po truputį ims tirpti.
  2. Tada supilame sojų padažą, medų, įspaudžiame česnaką ir kaitiname ant silpnos ugnies kol padažas užvirs.
  3. Patiekiame karštą su mėsos patiekalais.

Kategorijos:Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, cukrus, kukurūzų miltai, medus, padažas, sojų padažas

 

Panašūs receptai

Barbecue padažas
Barbecue padažas
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Majonezas
Majonezas

Previous Post: « Orkaitėje kepti burokėliai su feta sūriu
Sekantis įrašas: Polentos pica »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt