• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Totoriškas majonezo padažas

2016-11-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Totoriškas majonezo padažas

Ingridientai

  • Majonezo – 250g
  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Marinuotų grybų – 50g
  • Marinuotų agurkų – 50g
  • Garstyčių – 1 šaukštas
  • Krienų – 1 šaukštas
  • Grietinės (30%) – 200g

Gaminimas

  1. Smulkiai supjaustykite agurkus bei grybus. Sumaišykite su majonezu ir grietinėle.
  2. Sudėkite garstyčias, krienus, druską bei pipirus ir viską gerai išsukite.
  3. Jei padažas labai tirštas, įpilkite šiek tiek sultinio arba virinto vandens.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: druska, garstyčios, grietinė, grybai, juodieji pipirai, krienai, majonezas, marinuoti agurkai

 

Panašūs receptai

Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas
Pomidorų padažas
Pomidorų padažas
Bernaise (béarnaise) padažas (2 variantas)

Previous Post: « Kreminė brokolių ir bulvių sriuba
Sekantis įrašas: Portobello grybai įdaryti Brie sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt