• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tradicinis majonezas

2016-08-03 by Kulinarė 1 Comment

Tradicinis majonezas

Ingridientai

  • 3 dideli kiaušinio tryniai
  • 1 1/2 arb. šaukšto Dijon garstyčių
  • 1 valg. šaukštas vyno acto
  • Žiupsnelis druskos
  • Žiupsnelis šviežiai maltų pipirų
  • 2 puodeliai (apie 470ml) alyvuogių aliejaus

Gaminimas

Į dubenį sudėkite kiaušinio trynius, garstyčias, prieskonius bei vyno actą ir viską gerai išmaišykite šluotele. Toliau nuolat maišant po truputį pilkite aliejų mažais kiekiais. Majonezui įgavus formą, aliejų galima pilti didesniais kiekiais.
Supylus visą aliejų toliau maišykite, kol gausite vientisą masę, kuri pasidarys beveik kaip žėlė. Majonezas paruoštas. Skanaus!

Kategorijos:Įvairūs padažai, Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms Tagged With: alyvuogių aliejus, baltojo vyno actas, garstyčios, kiaušinio trynys

 

Panašūs receptai

Saldžiarūgštis padažas vištienai
Aštrus saldžiarūgštis padažas
Pelėsinio sūrio padažas
Pelėsinio sūrio padažas mirkyti daržovėms ir paukštienai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas

Previous Post: « Picos padas
Sekantis įrašas: Menkė pomidorų ir čiobrelių padaže »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Klasikinis sūrainis | KULINARE.LT parašė:
    2020-04-28 12:54

    […] 50g majonezo […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt