Ingridientai
*500g vištienos mėsos be kaulo ir odos
*250g špinatų
*50g svogūnų laiškų
*170g sviesto
*150ml grietinėlės
*2 skiltelės česnako
*druska ir pipirai
*(50ml vandens)
Gaminimas
Vištienos mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais.
Įkaitiname keptuvę su puse sviesto ir sudedame vištieną. Kepame mėsą apie 8 minutes. Sudedame likusį sviestą, smulkintą česnaką, svogūnų laiškus ir pjaustytus špinatus. Kepame viską dar 5 minutes. Supilame grietinėlę, beriame druskos ir pipirų, (pilame vandenį, jei norime skystesnio padažo), išmaišome ir dar 5 minutes troškiname ant silpnos ugnies.
Vištieną su špinatais ir sviesto padažu patiekiame šiltą su virtais ryžiais.
Parašykite komentarą