• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Trinta salierų sriuba su kepta šonine

2011-04-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 4 bulvės
  • 1 saliero šaknis
  • 200g grietinėlės
  • 2 v.š. sviesto
  • 100g kiaulienos šoninės
  • 1,2l sultinio
  • 2 skiltelės česnako
  • druska ir pipirai

Gaminimas

:
Bulves nulupame, supjaustome nedideliais kubeliais ir išverdame puode su sultiniu.
Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame kubeliais pjaustytą saliero šaknį ir česnaką. Kepame daržoves apie 5-7 minutes. Iškeptas daržoves sudedame į puodą su virtomis bulvėmis ir sultiniu. Elektriniu smulkintuvu sutriname sriubą iki vientisos masės. Supilame grietinėlę, beriame druskos ir pipirų, išmaišome ir dedame ant pačios silpniausios ugnies ir verdame dar 5-8 minutes.
Kiaulienos šoninę supjaustome kubeliais ir plonomis juostelėmis ir dedame į įkaitintą keptuvę ir apkepiname iš visų pusių, kol šoninė tampa traški.
Patiekdami trinta salierų sriubą viršų pabarstome kepta kiaulienos šonine ir patiekiame su skrudinta ar šviežia duona.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: česnakas, grietinė, kiaulienos šoninė, salieras, sultinys, sviestas

 

Panašūs receptai

ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
Greita pupelių ir daržovių sriuba
Greita pupelių ir daržovių sriuba

Previous Post: « Vištiena su špinatais ir sviesto padažu
Sekantis įrašas: Pomidorai įdaryti su pikantiška varške »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt